Semesterdag 27

Semesterdag 27 var inte bara den 27:e semesterdagen, utan det var även den 1 augusti, det vill säga det datum då hösten på allvar börjar göra sig påmind...och min födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Ett stort tack till alla som gjorde detta till en bra och mycket trevlig dag. En kul kväll blev det och för vissa blev det även överraskning i form av oväntade gäster. :-)


Undertecknad vid öppnandet av en present från...BILTEMA! Är det bara jag som tycker att jag ser ut som en blandning mellan Allan Preussen och prinsessan Viktoria?Det bjöds på smörgåstårta i tre olika varianter. Samtliga gjorda av undertecknad (viss support av frugan med garneringen på den ena dock) varför de här helt blygsamt visas upp.


Nästan samtliga gäster från ena hållet...


...och här är de från andra hållet. Fortfarande inte den kompletta gästsamlingen då några höll sig borta från kameralinsen.


Som brukligt är blev det lite eldning/grillning senare på kvällen.


Någon större skillnad är det inte längre att bli äldre. Man räds inte längre av att man åldras, utan istället gläds man över att få hänga med ytterligare ett år då saker och ting kan förändras fort och utan förvarning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0