Semesterdag 35

Så var semestern över för denna gång och det är bara att återgå till verkligheten. Blir väl bra att återgå till mer fasta rutiner (eller är det bara som man säger?), men det är så förbenat trist med det kommande mörkret (dagen har redan minskat två timmar sedan sommarsolståndet) och kylan...men det har man klarat av förr så det går väl nu också.

Givetvis har man ej gjort mer än en fjärdedel av vad man önskat och det stressar en en hel del -- det ska erkännas. Men nu ska det bli andra bullar med ett mer ordentligt och strukturerat liv och leverne...även efter denna semester. Men nu är det faktiskt nästan ett krav för att minska stressen inombords och det är ju inte en helt oväsentlig anledning. Och det är ju faktiskt enbart ca 47 veckor till nästa semester och till vintersolståndet är det enbart 135 dagar -- sen vänder det. :-)

THE END
Semester 2009
6 juli -- 9 augusti

Kommentarer
Postat av: Anette

Är det månne så att Knegus har vant sig vid det ljuva livet som stavas L E D I G ?

Lugn bara lugn - det tar en vecka och sedan är det som vanligt igen ;)

2009-08-10 @ 09:14:03
URL: http://an1str.blogspot.com
Postat av: mape

Mmm, det var inte så svårt att vänja sig vid det livet...:-) Men det tog mindre än en vecka -- faktiskt bara några timmar -- innan man åter var i den härliga verkligheten och nästan glömt bort att man ens varit L E D I G...på gott och ont.

2009-08-10 @ 23:39:28
URL: http://knegus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0