Semesterdag 21

Nu på den tredje semesterveckans sista dag så känns det äntligen som om jag lyckats slutföra något på den där långa att göra-listan -- nämligen att städa och få ordning i mitt lilla garage inför elinstallationen där. Men innan vi är där så får vi vänta lite, för jag blev häromdan lite småvänligt knuffad ner på memory lane när det nämndes något om pingis. Och nu idag så hittade jag mina gamla fina härliga racketar och genast blev man otroligt nostalgisk och -- sugen på att spela pingis...och det är ju en idrott! Fatta hur märkligt detta är -- Magnus blir sugen på att idrotta...på att röra sig...på att bli trött! Vi får se  om det blir något av det hela dock, men lite får man kanske testa att bolla.

Till vänster återses ena sidan av mitt Mark V-racket och till höger återses ena sidan av mitt Cobra Ultra-racket......och här återses, kanske inte helt oväntat, andra sidan av dem. Drygt 15 år gamla men gummit hade åtminstone inte spruckit. Jag förstår att att intresseklubben som antecknar detta inte får samma nostalgiska kick som undertecknad.

Nåväl, efter denna härliga nostalgitripp så återgår vi till dagens huvudsyssla -- operation ordning och reda i garaget. Det enklaste är att låta bilderna tala för sig själva...eller med lite hjälp av bildtexter...


Lite ordning och reda blev det allt; observera framför allt den tomma bänkskivan...


Till och med arbetsbänk nummer två ser väl relativt okej ut, eller?


Ja, jag vågar nästan säga att det till och med är lite ordning inne i skåpen -- ja åtminstone sådan ordning så att jag vet vad som finns och var det finns, och det är väl det viktigaste?


Som sagt...


Hmm, återstår visst viss finjustering i vissa skåp, men det är bara att stänga så är det städat...

Nu återstår bara lite grävning och sedan elinstallation innan jag får lov att flytta ut...


Kommentarer
Postat av: Linus

Jahaja... jag ser minsann en hel hög med RC-sändare och ett par bilar, nån liten acc skymtar...Rimmar illa med singel på uppfarten ju!Hmm, jag har nog nån liten rc-rallybil nånstans... Race??

2009-07-27 @ 02:33:59
Postat av: Anette

Gissa om denna hustrun är djuuuupt imponerad av ordningen i garaget! En sådan ordning har det inte varit i 'hangaren' på länge.

Bra jobbat!

2009-07-27 @ 12:53:33
URL: http://an1str.blogspot.com
Postat av: Tessa

Det har BARA tagit 4 somrar för att få denna början till ordning, men det är en BRA början.

2009-07-27 @ 14:03:05
URL: http://bloggtessa.blogg.se/
Postat av: mape

PROTEST! Garaget har enbart tagit ett år att komma dit det är -- de första åren fick jag ju tillbringa i snickarboa...hujedamej...Tackar för de uppmuntrande orden -- nu vågar jag inget annat att vara ordningsam framöver. :)Visst kan vi köra lite bil någon dag -- jag har idag fått upp de små 1/10:orna i åtminstone styrfart under några ögonblick. :)

2009-07-27 @ 20:51:09
URL: http://knegus.blogg.se/
Postat av: Linus

Tror bara det är min 1/5 bensinare som funkar, men jag är övertygad om att den funkar toppenbra på singel :D

2009-07-28 @ 11:29:15
Postat av: mape

Hmm, en liten rc-rallybil är alltså 1/5:an? :) Fast funkar den tycker jag bestämt du ska köra.Även vissa 1/10:or kan fungera på singel -- jag har ett fint stenskott i mina glasögon efter en av dem. :)

2009-07-28 @ 13:54:19
URL: http://knegus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0