Semesterdag 2, den 9 juli 2013

Jag vet inte vad det är som hänt med mig, men jag börjar bli orolig, Ja, riktigt orolig faktiskt. Det är bara semesterdag två och jag har redan gjort en massa sådant som jag i normalfallet inte brukar göra förrän semesterdag...trettiotvå. Igår tränade jag med trimmern, och idag lade jag hur många timmar som helst på att måla. Vad har hänt med mig?

 

Ja, just det. Måla. Aldrig har ett självmål(at) varit mer önskvärt... Målning är nämligen en syssla som enbart kan vara (hal)vkul första strykningen när man ser någon skillnad. En syssla som helst skall utföras i skuggigt väder och inte i direkt solljus. Tyvärr stämde inget av detta idag. Eller jo, det var mulet den första halvtimmen. Och dörrfodret var faktiskt inte grundmålat tidigare. Så varför klagar jag?

 

 Det var allså det vita här som skulle få sig en sista strykning. Och motsvarande på balkongen. Och fodret runt dörren. Vad man nu ska ha foder till mitt i sommaren.

 

 Tror ni jag fick någon paus i målandet? Jodå, det fick jag. Men då var det någon brunn som tydligen skulle förlängas (förhöjas?) lite. Vem som skulle fixa det? Well...

 

 ...det blev jag. Jag var lite nervös för att stöta på en brunnbjörn, men det gick bra.

 

 Vid målningen på balkongen var arbetsledningen ute och kontrollerade så att allt gick rätt till. Och ja, nästa semester ska jag rensa hängrännan. Sluta stressa mig!

 

 Äntligen färdigmålad! På tal om målad, ni vet väl att anledningen till att pojkar oftast har blåa och flickor rosa rum är att de målats med könsroller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0