Semesterdag 4, den 11 juli 2013

Sommar och semester är eftertänksamhetens och filosoferandets tid, har någon sagt. Tror jag åtminstone. Skulle det vara så att ingen har sagt detta, vilket som sagt synes otroligt, så säger jag det nu, och då har ju någon sagt det när ni kommit så här långt i texten.

 

I vilket fall, själv så tänker och filosoferar jag dagligdags och denna dag var inget undantag. Tvärtom skulle jag vilja säga att jag idag funderade mindre än vanligt, men en del hann jag åtminstone med:

 

Tänk om det är detta som är den så beryktade inkörsporten till tyngre missbruk? Läskigt!

 

Det är nästan så att jag blir irriterad... Det pratas ofta om "rimmat sidfläsk", men hur vore det om någon avslöjade vade de rimmar det på? (Nej, "ridfläsk" och "skidfläsk" är väl knappast tänkbara svar?) Förslag, någon?
 
 
 Jag har nu äntligen(?) förstått att Radar använder man för att ta livet av flugor, men vad ska man då använda för att hitta dem?
 

Det är idag 13 år sedan min farfar gick ur tiden. Han var mannen som utan att skämmas valfri helgmorgon kunde sitta och vänta i två timmar innan han vid åttasnåret ringde upp en och efter femton minuters prat om ingenting kunde konstatera att han inte ville någonting. En del säger att vi har många likheter jag och farfar, bland annat vår förmåga att inte stressa, men morgonpiggheten har inte gått i arv.

'

Mer än så har jag inte tänkt idag. Åtminstone inte av vikt. Och på tal om vikt så har jag idag efter att ha satt i mig en ordentlig kinamatsbuffé lyckats gå ner ett halvt kilo i vikt. Alla märkliga förkortningsdieter kan således slänga sig i väggen.

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Helena

Fina farfar!

2013-07-12 @ 15:43:11
URL: http://kokoskiwi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0