Semesterdag 25 (eller 32), den 7 augusti 2014

Alltså, ibland blir det inte riktigt som planerat. Idag skulle jag bara ta det lugnt, helst i hängmattan, med en bok eller så. Och det försökte jag faktiskt, men så fick jag ett infall att jag behövde till Biltema, för där har jag inte varit så mycket på senare tid.

Sagt och gjort. In i bilen mot Biltema. Kom på försent att det var just till Biltema jag skulle och inte jobb. Orkar inte vända. Hamnar i Höör. Tänker att det jag tänkte köpa har de säkert på City Gross...hade de inte. Men med ett par nya gubbatofflor i bagaget styrdes kosan slutligen mot Biltema. Inhandling skedde, främst av sådant som jag inte visste jag behövde innan jag for. Hem och pula. Gick inte alls. Katastrof. Kompressorn höll inte för trycket -- tappade luften.

Dagens lärdom? Återigen: Laga inte saker som fungerar. Som exempelvis en kompressor. Finns risk för nyinköp snart, för luft måste man ju ha.

Imorgon ska jag ta tag i allt det där som inte blev gjort idag. Samt eventuellt åka på en ny inköpsrunda.

Fem minuter in på Biltematuren ligger det viktigaste i vagnen: Cykeldäck, slangar och en ordentlig cykelsadel till mig och min ömma aktersalong. Ja, jag kommer se ut som Agda 87 när jag susar fram på min velociped, men det bjuder jag på.

 
En bild säger...osv. Mina nya härliga gubbatofflor. Inget foppatoffelmög i plast här inte.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0