Semesterdag 26 (eller 33), den 8 augusti 2014

Då sitter jag återigen här på upploppet och sammanfattar allt det jag ännu inte hunnit göra under semestern. Det var visst några fönster som skulle ha målats. Och några vindskenor, men de skulle å andra sidan ha målats redan 2006 och varje år sedan dess så det kan nog vänta ett år till. Hängmattan! Ja hängmattan skulle ju bytas ut! Men jag testade den senast idag och den höll, så även det kan vänta. Skulle jag inte, vid närmre eftertanke, ta tag i det där med att skaffa ny bil? Hmm, jo, men eftersom jag kräver väldigt lång tid mellan tanke och handling så anser jag att jag fortfarande ligger inom tidtabellen här. SJ:s alltså. Och de där tidningarna jag sparat på mig som jag skulle läsa...njae, har gått sådär. Sen skulle jag visst köra några rundor och dessutom besöka en del folk...njae, en hel del har klarats av men färre än jag önskat. Det känns som om mindre har blivit gjort (jag skyller på värmen, ja det gör jag!) men jag tror trots allt banne mig att allt är precis som vanligt.

 

Idag nåddes jag för övrigt av beskedet att en mig närstående alldeles för tidigt gått bort. Jag började ana oråd redan när den obligatoriska grattishälsningen på min födelsedag uteblev, men när det blir definitivt så blir det bara ett stort "Fan!" och det obligatoriska dåliga samvetet sköljer över en...man kunde alltid ha hört av sig en gång till eller till och med hälsat på. Det, och tankarna på hur bräckligt allting är och framför allt hur fort det trots allt går, genomsyrar en. Och min gamla filosofibok "Vad är meningen med alltihop?". Jag har ännu ingen aning.

 
Jo förresten, de där tidningarna jag skulle läsa har fått sällskap av en bokleverans som kom nu i veckan. Jaja, jag har ju hela hösten på mig...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0