Semesterbloggen 2017

Medelåldringar! Väntan är över! Vecka 28 står för dörren och det är därmed åter dags för Semesterbloggens årliga säsongsarbete att ta sin början.

 

Som den rutinerade semesterbloggläsaren du säkert är så känner du vid det här laget till att Semesterbloggen har fast anställning varje år under vecka 28 till 32 och därför blir det inget undantag detta år heller, hur gärna du än önskat det. Och detta trots att undertecknad inte ännu har riktig semester utan skall arbeta en del till, men det bevisar ju bara att Semesterbloggen nu under sitt nionde(!) år är så pass rutinerad och självgående att den står på egna ben.

 

Så, vad kommer då att behandlas i år? Givetvis exakt samma ämnen som tidigare år. Förändringar är inte direkt denna bloggs signum, utan precis som tidigare år ska vi prata om det mesta som är totalt oväsentligt, vinklat ur mitt perspektiv och som inte någon egentligen bryr sig om. Precis som de flesta andra som gör sin röst hörd på det stora internätet alltså...

 

Så därmed blåser jag i trumpeten och förklarar årgång nio av Semesterbloggen för invigd!

 

 

 Var inte oroliga! Hängmattan är med även i år!

 

 Nytt, eller snarare nygammalt, för i år är att även en hund är med i bilden, så alla ni som skrikit er hesa efter actionfyllda och strapatsrika hundpromenadsbetraktelser kan känna er lugna.

 

 Men lite arbete blir det nog för undertecknad, då detta är en del av det som ska hinnas med innan det är semester på riktigt...

 

 …och då lämnade jag ändå kvar en del som inte hann göras i form av sortering, arkivering och dokumentering i en härlig flyttkartong att ta tag i under vecka 33 när denna blogg går på semester. Prioriteringar var ordet, sade Bull.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0