Semesterdag 5

Jag vete tusan om inte semesterlugnet så smått har börjat infinna sig. Fortfarande stressande att inte få så mycket blir gjort och när man väl kommer igång går det inte i någon vidare hastighet...men man nöjer sig med det.

Nu när golvet är lagt så har jag flyttat min fysiska aktivitet till garaget där det är operation städning innan det ska dras in el där. Och det går väl sådär, för när allt ligger i en enda röra så blir det bara att man flyttar runt sakerna. Märkligt fenomen egentligen -- det hade gått fortare att slänga ut allt och tagit om det från början, men istället blir det bara en massa flyttande. Idag, till exempel, stötte jag på ett gammalt stämjärn som blivit förflyttad inte mindre än 7 nautiska mil bara det senaste dygnet. Stackar'n.

Nej, nu är det nog dags att sjunka ner i soffan och se en film. Igår blev det The Wrestler som man var tvungen att se efter allt positivt man hört och läst om den. Och den var väl ok, men långt ifrån så bra som alla andra verkar tycka den är. Betyg? Tja, 3 av 5 kanske. Bra, men väldigt överskattad. (Och så saknas det som är bra med wrestling: Hoa-Hoas kommentarer.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0