Semesterdag 3, den 13 juli 2011

I normala fall händer det att det här på semesterbloggen tas upp en trevlig aktivitet som vi kallar slattömning. Så icke denna vecka, ty denna vecka är avsatt till den något dammigare tömningssysslan vindstömning.

Meningen är att det ska bli ett riktigt rum där som nu är vind, men för att få rum med ett rum i det nuvarande vindsrummet så måste det göras rum för ett rum där, och det äger rum denna vecka. I vilket lagrum detta står är dock oklart.

Det uppkommer en viss spänning vid nämnda aktivitet då man inte riktigt vet vad man kan finna på en vind i ett gammalt hus (må vara att det varit i vår ägo i drygt fem år) så därför får några bilder tala:

Man skulle kunna tro att den förra ägaren hette Anna med tanke på det som lämnats kvar på vinden...


...men jag kan inte minnas att förra ägaren skulle vara Anna Book?

När jag fick frågan om att hjälpa till med vinden försökte jag smita undan genom att säga att det redan var fullbokat...men så enkelt var det inte.


En del grejer, får jag lite DEMOnstrativt erkänna, har jag själv arkiverat på vinden. Det känns lite märkligt att tekniska tingest från nittiotalet nästan känns lika avlägsna...


...som betydligt äldre grejer som låg i ett litet vindsutrymme bakom vindsutrymmet. Är det månne en bootleg av Spin Doctors?


Tre härliga stolar bortskänkes till högstbjudande!


Har ni varit på krogen på sistone och svurit över de höga priserna så har ni förklaringen här...

Jag tror bestämt jag får återkomma i vindsämnet framöver...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0