Semesterdag 7, den 15 juli

Semester... Vad vore den utan några utfärder? Och hur berättar man om den bäst om inte med hjälp av några bilder? Allt är således precis som vanligt. Då åker vi iväg...mot Halland...

På jakt efter ett bra matställe, ty målet är ingenting, matrasterna är allt!Här verkar inte vara så dumt -- det tar vi!I vanliga fall ska man inte sjunga runt matbordet, men den regeln gäller inte om man känner till regeln i fråga. Här sjunger vi den gamla slagdängan "Pro Viva España".


Jakten på nästa matrastställe gick som på räls...innan det kom sand i maskineriet...


Slutligen fastnade vi för denna Tjuvahåla......där vi sprang på denna man som nyss blivit korad till Årets Strandgosse 2012. Grattis!


Vi hann även med att dricka lite o'boj...


...innan kusten var någorlunda klar för att dra vidare.


Detta kommer jag aldrig att förstå mig på... Hur kan folk köpa så kallade "stugor" i en "semesterby" och trivas med att bo i knäet på varandra? Det är ju husvagnar som blivit befriade från sina hjul. Det måste vara personer som under 11 månader av året aldrig ser någon annan människa. Inte ens 118 100 hade svar på denna fråga.


Efter denna pärs var vi snart tvungna att hämta ny kraft...


...på ett ställe där ingen varit på åra och dag. (Jag vet, det var inte ro-ligt.)


Därefter styrde vi kosan mot Grimeton, som trots sitt fräcka utlandsklingande namn ligger relativt nära Ullared.Till skillnad mot dagens fjuttiga onoff-knappar fanns här mer rejäla doningar......men att jobba där måste ha varit tråkigt, för så snart arbetet blev alltför spännande fick man avsluta det hela.Slutligen ville vi hälsa på någon Sten.


Men ni vet ju hur det här, man ska ju inte ropa...


...hej förrän man är över bäcken. Ohej!!

...jag kan lugna(?) er alla att även landningen gick bra -- enda åkomman blev dubbelsidigt håll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0