Semesterdag 1 (eller 8), den 14 juli 2014

Såja, då var den första semesterdagen här. Den riktiga alltså. Om inte förr så märker man nu vilken tidsoptimist man är under resten av året och hur mycket man skjuter till att göra på semestern. Som en sådan sak att läsa tidningar i lugn och ro. För det är ju en sådan sak man ska göra när man är ledig, men när jag lyxte på locket till min "tidningar jag inte hunnit läsa ordentligt än men ska läsa på semestern-låda" så blev jag lite skeptisk till om semestern räcker till:

 


Ni kanske undrar vilka tidningar som gömmer sig längre ner i högen? Det säger jag inte, så ni kan kanske gissa? Flest rätt vinner äran.

 


Ja, sen har jag en hög med böcker också som jag sparat till semestern...men böcker ska man ju inte läsa numera utan de ska man avnjuta i form av ljudböcker så att man kan stressa med annat samtidigt. Helst ska de avlyssnas i dubbla hastigheten så man hinner med mer. Åh, jag minns en tid när ljudböcker kom på kasettband och var förbehållna de sysnskadade och förpackade i brandgula plastfodral på biblioteket med den läskiga hissen i kommunhuset i Svedala. På den tiden hade jag inte hår i öronen heller. Mycket har förändrats.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0