Semesterdag 6 (eller 13), den 19 juli 2014

Det är väl bara att erkänna att jag har svårt för att slänga saker. Jag förnekar det ibland, men när det blir tydligt så är det bara att erkänna. Idag var en sådan dag.

 

En klassisk semestersyssla är som bekant att städa undan i garaget. Detta då det under årets övriga elva månader har en tendens att samlas en hel del grejer i nämnda garage som inte riktigt hör dit utan mer är av karaktären "vi ställer dem här så länge". Och sedan står de kvar där, dolda för omvärlden och undanstädade för den som satt prylen i fråga där.

 

I vilket fall, så kom jag ikväll till skåpet med "bilgrejer som kan vara bra att ha", och det var då jag förstod att jag samlar på mig saker som är totalt meningslösa. Jag fann här ett tiotal fläktremmar, tändstift, oljefilter, använda(!) fördelarlock med mera, med mera. Bra att ha, visst, men det är till bilar som inte varit i vår ägo på hur många år som helst.

 

Så imorgon blir det en "säljes för symbolisk summa-annons" på lämpligt forum. Resterande slängs. Imorgon blir det även genomgång av skåpet med radiostyrda bilar. Där lär det inte bli samma utrensning... Dessutom ska jag tvätta bilen. Snacka om en härlig bloggdag!

 

 

Vad har vi här då om inte ett använt fördelarlock till en gammal Saab 900. Passar även till en hel del Volvo 240 och till 740 med förgasarmotor. Bra att ha...eller inte...
 
 
 ...men då kanske istället en samling blandade bromsklossar till Volvo 240 och 740 kan vara av intresse? Jasså, inte det, de är ju i princip helt nya? Inte ens om jag skickar med skrikdämparplattor utan extra kostnad? Dessa kan enligt uppgift även användas för att få tyst på högljudda grannar.
 
 Inte ens om jag skickar med en renoveringssats för bromsok fram till en Volvo 740 då? Det är ju Biltema original från den gamla goda röda ask-tiden och allt!? Nejhej, skit i det då! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0