Semesterbloggen 2016

Ungdomar! Jag förstår att väntan varit outhärdlig, men nu är tiden kommen! Nej, jag pratar inte om att motboken skall återinföras eller att den 8 oktober ska bli allmän helgdag för att fira födelsen av Ann-Lisa Öst.  Nej jag pratar givetvis om att vi har nått veckonummer 28 och att det därmed är dags för den åttonde upplagan av Semesterbloggen. Det trodde ni inte den där regniga julidagen 2009 när ni betraktade mina olika semesterbestyr för första gången?

 

Nå, är det några nyheter i år? Nej. Planeras det några spektakulära förändringar? Nej. Kommer ämnesvalen att skilja sig från tidigare år? Nej. Förändras jag inte alls? Nej. Allt kommer alltså att vara precis som förr men ytterligare ett år senare? Ja, så är det. Och kommer att vara de kommande fem veckorna. Det är ju det som är Semesterbloggens själ! Det enda nya skulle vara att min semester i år är fullt ut anpassad till Semesterbloggens vecka 28 – 32. Det var tuffa förhandlingar, men det gick. Så nu kör vi!

 

 …och därmed förklarar jag Semesterbloggen 2016 för invigd *trumpeter och fanfarer*…

 

 
 

Men vänta! Allt är inte som förr – hängmattan är ny! ”Men det var den redan förra året!” invänder den minnesgode bloggläsaren. Ja, men den hängmattan är utbytt på grund av för många sekundmeter…

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha en härlig semester ☀️😎

2016-07-11 @ 06:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0