Semesterdag 1, den 11 juli 2016

Så var den då här, den första semesterdagen. Jag vaknade upp mer sinnesförvirrad än vanligt, ty min första tanke var att ”den här semestern kanske man skulle ta tag i sitt liv och börja röra på sig?” Genast kom jag då att tänka på min gamle mentor och hälsocoach, Med. och Fil. Doktor Henrik Bergs, bevingade och framför allt sanna ord…

 

 

…så det blir nog inget med det. Har Henrik sagt det är det sant. Inte minst med tanke på att allting var bättre förr och det var just förr han sade det så måste det stämma. 

 

Stärkt av min övertygelse var det dags att göra sig av med resultatet av gårdagens arbete. Pengarna måste in så likt en inverterad Gustav Svensson begav jag mig iväg på en liten runda för att dels se vad som hänt i grannskapet och dels hitta en postlåda att fylla.

 

 

 Dagens papperslösa samhälle producerar trots allt en hel del papper…och jag har vänt dem alla. Namnet till trots skymmer fönsterkuvert sikten så jag fick jag ha dem på taket.

 

 

 I de trakter jag bor definierar man inte sjö på samma vis som på andra ställen.

 

 

 ”Vi får nya grannar!” ropade någon häromsistens. Och…ja, det stämde. Bara att tacka och bocka.

 

 

 En annan sak… Det har talats en del om Bolagsupplysningens bluffakturor på sistone, men är det bara jag som tycker det är märkligt att så många fått deras brev trots att de saknar uppgift om utdelningsadress?

 

Snipp, snapp, snut, så var semesterdag 1 slut. Imorgon ska vi prata om något betydligt mer spännande.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0