Semesterdag 2, den 9 juli 2019

Den riktiga semester närmar sig med stormsteg, men det är ju lite märkligt och samtidigt rörande detta! Redan andra dagen in på Semesterbloggen så hör oroliga läsare av sig och undrar vad som hänt med hängmattan!? Finns den kvar? Kommer den att få vara med i år? Har den bytts ut? Hänger den med?

 

Ni kan vara lugna! Den finns kvar och kommer att få en mer framträdande roll längre fram. Just nu vill jag inte störa den under den ack så viktiga uppladdningsfasen...

 

 ...men ni ser, där framme finns den, på precis samma hängmatteplats som under alla andra år...



 ...och med precis samma avlastningsbord. Jag blir så rörd att det stockar sig i halsen...



 Oj, höll på att glömma att för att Semesterbloggen ska bli avdragsgill denna första vecka så måste jag nämna något arbetsrelaterat! På jobbet idag lade jag märke till att vi tydligen producerar en hel del stöldbegärlig skit. Det gör mig såväl förundrad som stolt.



 Lika stolt är jag över mitt försök att idag göra en kaffegöksmaskin. Gick galet och jag kände mig helt ko-ko. En vanlig dag i revisionsbranschen.


Så, då var denna arbetsintensiva semesterdag slut. Imorgon ska vi högst troligt tala om en sann klassiker i Semesterbloggskretsar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0