Semesterdag 7, den 18 juli

Semester för de flesta brukar även innebära att man åker iväg på någon slags semester. Det krävs alltså semester för att man ska kunna åka på semester för åker man på semester utan att ha semester så kan man i värsta fall få en riktigt lång semester sedan när man återkommer hem till vardagen.

För undertecknad blev det en liten sejour på några dagar västerut till vårt grannland där de med tanke på sitt sätt att prata synas vara väldigt förtjusta i gröt.

En resa måste börjas med lite mat i magen, som här klockan 06:00 med en rejäl Bullens Pilsnerkorv. Alltid glädjande när man kan inspirera andra.

 

Resan gick över en bro...

 

...med denna för ändamålet ypperliga farkost som även lyckades ta oss...

 

...över även denna bro och faktiskt över ytterligare en bro, som dock var så liten att den ej fastnade på bild, innan vi var framme vid dagens aktivitet...

 

...som var denna skapelse i vilken det badades i hur många timmar som helst. Ja, till och med undertecknad badade, men då han även är fotograf finns det inga bildbevis varför övriga badbilder i sammanhanget ter sig meningslösa. Han visste inte heller då vad som väntade honom kommande dag...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0