Comeback!

Jag beklagar att ni alla fått lida under mitt uppehåll i bloggandet, men nu är jag tillbaka. Åtminstone för en stund...

Så, vad har då hänt sen sist:

  • Det är lågkonjunktur och kristider sägs det, men ändå jobbas det 70-80 timmar per vecka (vilket förklarar inaktiviteten här).
  • Det har varit midsommar, folk har suttit i baksätet, det har idrottats, alla världsproblem är numera lösta och vi går nu mot mörkare tider.
  • Det har klonkats ett nysläpp, en Bunnahabhain Peated 10 Years. Klonken skedde midsommar och då lite väl sent, varför jag i detta nu smakar den igen. Spontant mycket god och mycket rökig, och då mogen rök och inte lika torr rök som vissa standardutgåvor av olika Islay-varianter har. Men...det är nästan bara rök -- det krävs mer substans för högsta betyg.
  • Dream Theater har släppt en ny platta. Låter spontant helt ok, den lär växa och bli bättre, men en viss stagnation märks tydligt. De var bättre för 15 år sedan, men är fortfarande så bra att jag köper deras plattor (fysiska cd-skivor alltså ungdomar; nerladdningar sker före releasedagen) på releasedagen.
  • Om en vecka (eller 80 arbetstimmar) är det semester i hela fem veckor -- rekord!
  • På måndag skall en kär gammal bil på besiktning och jag får en liten att göra-lista till ovanstående semester. Inget jag gråter över -- skönt att göra saker som är helt diametrala mot vad man gör på jobb.
  • Jag som aldrig brukat ha tillställningar när jag fyller år har de senaste åren förändrats...eller kanske mognat? Redan nu har jag bestämt att det blir trevligt besök här den 1 augusti (för övrigt det datum då hösten börjar).

Så, det var ungefär vad som hänt sen sist. Inte mycket alltså, men det viktigaste är väl att denna uppskattade blogg återigen är på banan?


RSS 2.0