Comeback

Mitt bloggande har aldrig legat på någon högre frekvens, bortsett från mina oerhört uppskattade semesterbloggningar, det ska villigt erkännas. Men aldrig har det varit sådan stiltje som nu. På något vis så innebar farmors bortgång även att denna, min sporadiska blogg, tynade bort.

 

Men på allmän begäran ska det nu bli ändring på detta. Jag har nämligen lyckats förhandla mig fram till en extra timme varje vecka så att det nu ska finnas tid till att skriva allt det som jag sedan länge känt ligga och klia i mina fingrar.

 

Som exempel kan nämnas tråkordens tråkord, nämligen perrong. Smaka på det. Perrong. Finns det något som smakar gråare, tristare och mer tråk? Nej, tänkte just det. Om detta hade jag kunnat skapa ett helt eget blogginlägg om, om det bara den där timmen hade funnits just då. Men det fanns den inte. så därför får perrong dela detta inlägg med annat. Som det kan bli.

 

Men om det nu inte blivit tid för vanlig blogg så kanske det funnits tid för lite hippt mikrobloggande, tänker ni nu. Jo, det är delvis sant. Men det har inte blivit så mycket av det heller, men resultatet finns att följa här: Knegus på Twitter

 

På återhörande nästa vecka!


RSS 2.0