Oförståeligt

Det är inte utan att man blir rädd för hälsotillståndet ute i samhället i allmänhet och i massmedia i synnerhet när man betraktar de senaste veckornas Ank-hysteri. Här stövlar en totalt okänd och ointressant människa in i massmedia, så uppenbart ute efter att provocera -- och massmedia går på det!? Det räcker således med att spela en korkad och provocerande roll så får man den uppmärksamhet man är ute efter och det skrivs spaltmil om en.

För visst är hon inte på riktigt? Är hon det så kan jag bara uppmanna alla arkeologer att sluta gräva -- Homo Habilis är inte utdöd.

Jag vet inte vad som skrämmer mig mest...

Det var...

...en gång en syster som var en än värre Facebook-motståndare än undertecknad. Men så hände något och på mindre än 10 minuter producerades detta:

 

Inget fel i att ändra sig, och ska man göra det så ska man göra det med besked. Starkt jobbat! :-)

(Och ja, jag har också kommit över mitt värsta motstånd...)


Elegant kabelarbete

Som mången trogen läsare av denna blogg minns, så påbörjade jag i slutet av semestern ett smärre kabelarbete. Efter att ha legat i träda under några veckor så tog jag i helgen åter tag i det hela -- bland annat så lades kabeln ner och min egenhändigt grävda vallgrav fylldes igen med den jord som jag tidigare grävt upp. Det är ju viktigt att det blir jordat när man jobbar med el, och för att det absolut inte skulle bli fel så lät jag mig övervakas av en jordfelsbrytare. Det innebar att så snart ett misstag begicks så bröts arbetet och jag fick ta en paus. Härligt!

Enligt alla konstens regler så märktes den nedgrävda kabeln ut. Numera använder jag ovanstående att hänga på toalettdörren efter de längre besöken där...

 

Jag slapp arbeta ensam. En som hjälpte till att packa jorden var den välkände filmprofilen Plint Eastwood.

 

En annan som hjälpte till var grannen. Hon ändrade dock snabbt inriktning och gav sig på kaninburen istället.


RSS 2.0