Inte längre oskuld

Puh, det var på tiden, men nu är den borta. Det tog dock drygt 32 år att bli av med den. Oskulden alltså -- jag är inte längre oskuld. Surströmmingsoskuld alltså, ty idag idag fick jag äntligen äta denna...maträtt...

Två burkar "Röda Ulven" inhandlades. Jag har tidigare i min ägo haft en burk av detta fabrikat, men denna såldes oöppnad som sjunkbomb till försvaret efter att den efter ett par år i kylskåp intagit formen av en boll.

 

Här ser vi skillnaden mellan två surströmmingsburkar och en glad...

 

Såja, nu var de öppnade. Doften infinner sig dock inte på denna bild så den får ni bara tänka er...

 

Alla var inte helt överens med den doft som infann sig. Tycker ni bilden saknar skärpa så är det fel -- det är bara doften som kommit med på bilden.


En bild på undertecknads tallrik en bit in i matchen.


Hmm, något skeptisk... Svårt att bestämma mig för vad jag tycker om det egentligen. Förlängd betänketid önskas!


Efter en tapper match återstår trots allt nästan en hel burk. Nåväl, en gjorde så gott en kunde.

 

Så, hur är då mitt betyg efter denna omgång? Jo, det smakar ungefär som det doftar, och det doftar som mina fötter ibland kan göra efter en varm dag på jobb i ett par skor... En annorlunda smakupplevelse alltså som jag tror det behövs ytterligare en match med nästa år innan jag vet vad jag egentligen tycker. Men jag åt det och kan tänka mig att göra det igen, så fortfarande kan jag nog säga att jag äter allt...


Kommentarer
Postat av: Lilian

Vet jag tyckte du gjorde ett bra första försök och beslutet att prova igen är förfnuftigt om man se´n vill göra ett trovärdigt uttalande. Jag ställer GÄRNA upp att vara din bordsdam. Tack för en trevlig helg.

2009-08-31 @ 10:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0