Julledighet dag 2, 23/12-2009

Lille julafton, men på något vis är det ändå julafton, åtminstone vartannat år. Släkten är samlad och barnen är hemma. I år hade vi dessutom äran av att ha nytillskottet Erik, 4 månader,  närvarande. Och oj vilket tillskott det kan bli framöver!

I år var jag lite framåtblickande och tyckte vi skulle köpa en byggarbetsplats modell Duplo-lego till honom, och förhoppningsvis kan han uppskatta det inom de kommande tolv månaderna eller så. Men framöver...fasiken vad skoj det ska bli med ångamskiner, radiostyrda bilar, lego och andra roliga saker som perfekt smälter in i livet för personer som befinner sig i -- eller är på väg in i -- den gyllene medelåldern. Jag kan knappt bärga mig!

Givetvis blev det även lite klonkande. Denna kväll klonkades faktisk tre olika sorter; en japanare (Yamazaki), och två skottar (en "Adelphi's Fascadale" och en femtonårig "Glenfarclas".). Ingen gjorde oss besvikna, men jag tror nog ändå att Glenfarclas:en avgick som "segrare", då den var mest mogen och kändes mest komplett. Inga övriga whiskysorter gled ner (så Anette, din utlovade Clynelish finns fortfarande kvar. :-))

I morgon är det riktiga julafton -- i år hos farmor -- och då ska det återigen bli härlig mat och dryck. Och jag tror banne mig att farmor ska få sin "julasup" -- härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0