Julledighet dag 8, 29/12-2009

Jullov igen!? Ja, det känns nästan så. Förr i tiden, under den glada och fria tid då man kallades studerande och då man mer fritt disponerade sin tid så kunde man sitta uppe och spela en en hel del dataspel. Det hela gick i perioder, men när man fastnade i just ett spel så gick det under en period åt ganska mycket tid åt just det spelet; inte minst när det var lov, tentapluggperioder eller liknande.

Ett av spelen man var fast i under en sådan period var Transport Tycoon, och om jag inte missminner mig var det väl knappt 15 år sedan eller så. Saker och ting har dock en förmåga att komma igen, så därför sitter jag här nu strax efter klockan tre och har spelat motsvarande spel några timmar tillsammans med en lika inbiten galning (och ja, vi är båda en bit över 30 år gamla). Eller tillsammans och tillsammans, numera gör man saker tillsammans över internet, men det är väl den största skillnaden nu mot då.

Om det är lika skoj och roligt som förr? Klart att det är! Om man ska pyssla med sådant när man närmar sig medelåldern? Givetvis, förneka aldrig ditt barnasinne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0