Monteringsövningar

Efter regn kommer mer regn! Och efter ett besök på IKEA kommer...montering av allehanda IKEA-inköp... Det var alltså nu det var dags; IKEA-inköpen skulle förvandlas till något praktiskt och användbart. Men även denna gång gick det faktiskt bättre än man kunnat befara, och det var bara att konstatera att ryktena som ständigt florerar angående saknade monteringsdetaljer i IKEAS paket är högt överdrivet -- allt var medskickat även denna gång.

Vad som dock slog mig var att jag, en individ som för bara ett par år sedan hade tummen placerad på ett ställe som gav den blåsor när jag applåderade, nu utan bekymmar inte bara kan montera IKEA-möbler, utan även som den värsta Timell bygga en egen sängkonstruktion inkluderandes köksskåp, reglar, kraftiga sågmaskiner och mängder av skruvar! Och det utan att utbrista i mer än 17 olika svordomar. Otroligt!

Imorgon ska jag fortsätta dessa praktiska övningar, av många titulerade eskapader. Då skall det även blands in lite ellära och kabelsammanfogning i konceptet, så då gäller det att vara i stöt. Och nu när termometern visar sig från sin negativa sida tror jag minsann att jag ska salta lite för att undvika sladd. Kontaktsvårigheter är inget jag vill vara med om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0