Stellan Sundahl

Det är inte utan att det tittar fram en liten nostalgisk år i ögonvrån när det slår mig att det idag den 22 februari är exakt tio år sedan som Stellan Sundahl gick bort. Tio år kan synas vara en lång tid men samtidigt känns det inte som om det var så länge sedan. Under min uppväxt var han lite av en husgud (om man nu kan säga så); på 80-talet följde jag "Helt Apropå" (lillgammal, jag?) och från mitten av 90-talet var jag en hängiven beundrare av "Snacka om nyheter".

Idag tänkte jag därför se om det fanns några klipp från det sistnämnda programmet på Youtube, men tyvärr fanns det väldigt lite av den varan. Men det lilla som fanns återväckte en mängd minnen -- vilket kanonprogram det var! Och det finns många skämt som är lika roliga nu som då.

Varför, kan man då fråga sig, har ingen tagit sig för att sammanställa en DVD med exempelvis det bästa från "Snacka från nyheter" från den här tiden? Eller från "Helt Apropå" med för den delen? Det måste ju vara en guldgruva att gräva ur! Har vi några frivilliga? Jag lovar att vara den första som köper ett exemplar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0