Varför man bloggar

Jaha, så var man här då. Inlurad i något som visst kallas bloggträsket. Ett fenomen som egentligen är totalt obegripligt och som samtidigt är ett fenomen som funnits väldigt länge men som som plötsligt blivit så in i tjorven hypat att man nästan mår illa.Hörde du det Båtsman?

En blogg är en hemsida. Som uppdateras. Punkt. So? Det har ju funnits hur länge som helst, men så ger man det ett namn och stureplan tycker det är inne och då tycker alla det är inne och då ska alla blogga för det gör ju alla andra och vips så bloggar alla och slänger ur sig en massa onödigt mumbo-jumbo som ingen egentligen är intresserad av men eftersom det är inne och alla andra gör det så är det ju förbenat dumt att inte göra det för då är man ju ute och det är ju kallt nu på vintern och man vill ju inte frysa och bli förkyld och hes för då får man viska och den som viskar ljuger och ljuger man kan man hamna i fängelse och där kan man få tag i knark och bli beroende och bli helt förstörd. Och det vill man ju inte.

Så därför är även jag med i träsket nu. Inte för att jag vill, men eftersom det är en billig försäkring mot att hamna i knarkträsket. Så jag tar tillfället i akt. Förvänta er dock inga undervek.

In i öronen: Torsson - "Volleyboll-Molly"

Kommentarer
Postat av: J

jag har blivit totalt blogg beroende känns det som: slâr in blogg.se istället för google.se! :s

2009-01-10 @ 01:46:07
URL: http://snuttiluttan.blogg.se/
Postat av: Helle

Välkommen in i bloggträsket käre broder! Jag dömer ingen...

2009-01-10 @ 07:56:53
URL: http://helle.blogg.se/
Postat av: Tessa

Så, hur gamla är vi? Har vi något liv?

2009-01-10 @ 14:59:14
URL: http://bloggtessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0