Semesterdag 17, den 25 juli

Idag har jag inte riktigt känt igen mig själv. Jag har gjort saker som är så mycket inte jag att jag nästan blir rädd för att någonting håller på att ske med mig. Eller så är det bara något snabbt övergående. Tror nästan vi hoppas på det.

 

Så, vad har jag då gjort som är så olikt mig? Jo...

 

...jag har vaxat bilen, något som jag inte gör särskilt ofta. Och nu när jag gjorde det så vet jag varför; det är nämligen något av det tråkigaste som finns. Men när det blir långt mellan gångerna så glömmer man bort hur tråkigt det är och så står man plötsligt där med vax och polerduk. Orutinerat.

 

...jag har haft shorts på mig. Säsongspremiär faktiskt. Mina fina vita ben har alltså varit till allmän beskådan idag. Det finns en risk att de är röda imorgon och det är ju synd för er som missade dagens uppvisning.

 

...jag har cyklat...närmare 14 kilometer... Cyklat enbart för cyklandets skull alltså. Utan mål mer än att komma hem igen, och då tycker man att jag kunde stannat hemma från början och slippa trötta ut mig för att komma till ett ställe som jag redan från början befann mig på. Ja, man kan alltså säga att jag motionscyklat. Skjut mig. Och imorgon kommer träningsverken. Det finns inga ursäkter.

 

 

Men på en punkt har jag inte förändrats idag, och det är mitt ointresse för kläder/klädesmärken/klädesbutiker. Johanna kom hem med ett par nyinköpta byxor som hon köpt på något som visst heter "Bik Bok". Jag var helt övertygad om att hon menade butik Flip Flop, eller möjligen butik Tip Top, men så var nu inte fallet. Och hon fattade inte alls vad jag menade...

 

 

Originalet. Bik Bok är bara en blek norsk kopia. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0