Förföljd

Varning! Detta är ett litet försök att kompensera för bristen på hund- och kattinlägg i årets semesterblogg. Jag har nämligen förstått att sådana numera är väldigt populära -- ja närmast moderna -- och då ska jag som den modemedvetna person jag är givetvis inte vara sämre.
 
Det är inte det att jag är paranoid, men folk och andra varelser följer ständigt efter mig och när jag vänder mig om är de som bortblåsta. Men så igår kom jag på två skyldiga gynnare som glatt förföljde mig under kvällsrundan med hunden. Hela tvåkilometersrundan var de med och har nu fått se något som med lite vilja kan kallas tätort. Jag tror fortfarande de befinner sig i något slags chocktillstånd.
 

Gynnare nummer ett heter Krösa-Maja, men kallas i kattkretsar för "Halvljuset". Detta då hon är enögd och därmed inte kan blända mötande bilar.
 
Gynnare nummer två heter Jansson. För att undvika pinsamma situationer, som att en såld hankatt plötsligt får ungar, ges numera eventuellt nytillkomna katter enbart ett efternamn; så kallade hen-katter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0