Semesterdag 26, den 2 augusti 2013

Det börjar märkas nu på mer än ett sätt. Att semestern börjar dra sig mot sitt slut, alltså. Jo, det är semester även nästa vecka, och det är just det om gör det. En vecka kvar och det är då allt det ska göras som inte blivit gjort – sedan är det ju försent. Jag börjar också att agera därefter.

 

Som idag, till exempel, då jag begav mig iväg för att inhandla lite målarattiraljer som färg, penslar, sandpapper, målartvätt, stålborstar och andra saker som man alltid känner att man behöver under den sista semesterveckan. För nu är ju tiden inne att måla det där som stått i målerikön sedan 2007. Nu ska det göras, för givetvis kommer man att hinna med det i år som inte gjorts de senaste sex åren. Vi får väl se hur det går, men något säger mig att jag om en vecka är övertygad om att en del av det nog kan vänta ett år till... Inte minst då det på den där att göra-listan står ytterligare några saker som ska hinnas med. Som att städa garaget. Men de kan jag ju fixa under tiden färgen torkar. Pust.

 

 En del nyinköpt, en del sparat sedan tidigare och det mesta fick inte plats på bilden. Var jag var och handlade idag? Äh, det tar vi en läsartävling på! Vinnaren får evig vänskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0