Semesterdag 31, den 7 augusti 2013

Ojojoj, vad saker och ting upprepar sig. Dagen idag har nämligen till största del ägnats åt garagestädning eftersom "allt blir mycket enklare och man känner sig mindre stressad om det är ordning och reda omkring en och nu ska det banne mig bli en nystart efter semestern och det ska hujeda mig aldrig bli oordning igen". Detta är inget jag har sagt tidigare. Dessutom far jag aldrig med osanning.

 

I vilket fall, mer spännande har inte min dag varit. Imorgon hoppas jag däremot på att snappa upp några härliga anekdoter... Mer om det då.

 

Åh, vad allt upprepar sig från semester till semester. Man har aldrig så mycket att göra som nu under de sista dagarna, vilket dock fungerar ångestdämpande.

 

Under ganska lång tid nu så har garaget varit en plats där man ställt in allehanda ting vid städning av andra utrymmen för att man ska ta tag i dem och få ordning "vid ett senare tillfälle, kanske semestern?".

 

 Där är vi nu, så det var bara att flytta runt sakerna (ej slänga, det kan ju vara bra att ha!) och så här såg det ut när jag gav upp för dagen. Återstår gör nu finliret och sedan hoppas jag på att det kan hållas ordning. Ingen som behöver...ja vad som helst, förresten? Säg då bara till, för jag har troligen hittat det.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0