Semesterdag 21, den 28 juli 2013

Plötsligt händer det! Jag besöker, inte bara en, utan två gånger, inom loppet av en vecka, det IKEA-varuhus som enligt vad de själva säger har världens största IKEA-sortiment (vilket sortiment skulle det annars vara?). Jo, det är sant. Två gånger. Inom loppet av en och samma vecka.

 

Fråga mig inte varför det blev som det blev, men i måndags pratades det om att det vore bra med ett stort matbord och idag kom vi hem med...nya garderober. I vilket fall så kändes det faktiskt lite stort och speciellt. Om inte förr så förstod jag storheten i besöket när en ur personalen hälsade igenkännande på mig. Positivt eller negativt? Eller jag kanske bara behöver raka mig? Avgör själva, men jag tycker det känns bra när jag kan glädja folk.

 

 

 Än är det en del kvar på semestern, men jag funderade på att köpa en sådan här trappstege inför de tidiga morgnar som kommer i höst – mest för att det ska bli enklare att stiga upp.

 

 

 Hur man mår efter en dag på IKEA? Jo, man har mått bättre...
 
 
 
 Vid hemkomst var man värd lite god dricka, men det enda som fanns var lite sliskig apelsinläsk och ännu sliskigare billigt vin (Schwarze Katz). (Ja jag vet att det inte är någon vits att förklara dåliga vitsar, men va faen...)
 
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0