Semesterdag 23, den 30 juli 2013

Efter regn kommer solsken. Och efter IKEA-besök kommer ihopskruvning av inköpen kommer sortering, utrensning och städning... Efter gårdagens garderobsmonterande så var det idag nämligen dags för lite sorterande och organiserande av diverse olika tingestar. Detta är en syssla som jag är ungefär lika dålig på som att packa. Jag tar lång tid på mig, fastnar gärna i något gammalt som jag måste titta igenom och, framförallt om man får tro mina kritiker, så är jag värdelös på att göra mig av med saker. Det som är bra att ha måste man ju spara och om det inte är bra att ha just nu så kommer den säkert att bli bra framöver och om inte heller det stämmer så bär saken oftast något minne med sig och då kan man ju inte slänga det utav den anledningen, eller hur? Så tänker jag.

 

I vilket fall så är ju en sådan här syssla positiv i den bemärkelsen att det känns som en nystart. Får man bara ordning och reda på allt så ska man givetvis fortsätta att ha det så och då blir allting mycket enklare och smidigare i framtiden. För det har man ju aldrig sagt förr, eller? Och det har ju gått bra... Men denna gång, då är det banne mig allvar!

 

Vi får väl se hur det blir med den saken... Imorgon så har jag bestämt mig för att bli klar. Därefter beräknar jag ta ett ryck i garaget – inte för att jag vill men för att jag vet att ni saknat ett inlägg därifrån – det är mycket som ska hinnas med nu när semesterupploppet närmar sig...

 

 

 Under mitt sorterande så hittade jag ett klassiskt överlevnadspaket inställt i garderoben: Trocadero och Bullens pilsnerkorv. Man blir tårögd för mindre, pollenallergi till exempel.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0