Tredje gången gillt

"En gång är ingen gång, två gånger är en vana"

 

Så säger ordspråket, och när det idag var dags för årets tredje fisketur så måste det innebära att vi verkligen är på gång. På allvar. Eftersom vår första gång är dokumenterad här och vår andra gång är dokumenterad här, så vore det närmast tjatigt att dokumentera även denna gång, eller hur? Så därför låter jag bli och konstaterar bara att vi nu inte har några andra alternativ än att vara tillbaka på allvar. Om inte annat så säger de investeringar vi gjort i utrustining att vi är det. Eller, vi måste helt enkelt av ekonomiska skäl vara det. Och lär återkomma framöver med dokumentation som visar att så är fallet.

 

 

En klassisk fiskehjälm är på det morgontrötta huvudet, och då är det enligt alla gängse regler bara att köra.
 
 
 Att fiska innebär att man kommer i kontakt med en del andra naturfenomen. Som denna högljudda varelse. Så högljudd att jag funderade på att strypa henne, men vågade inte eftersom vi då riskerade att drabbas av andnöd.
 
 Om det blev någon fångst idag? Jovars, två stycken fiskar landades varav ovanstående var den första och minsta. Om undertecknad landade någon? Det avslöjar jag icke! Men jag kan avslöja så mycket...
 
 ...som att den fisk jag "fångade" under dagen syns ovan...
 
 ...och att resultatet efter ett besök hos en nätbaserad sportfiskebutik syns ovan. Så nu pratar vi inte mer om det, okej?
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0