Semesterdag 17 (eller 24), den 30 juli 2014

Den här semestern har redan en del olika starttider och nu kommer banne mig ytterligare en. Idag har jag nämligen, efter att brevbäraren levererat de för ändamålet nödvändiga papperna, fått klart den sista lilla arbetsuppgift som jag hade från innan jag tog semester. Eller jo, det finns ju fortfarande en del att göra som egentligen skulle ha varit gjort men då bollen (denna förbannade boll!) inte ligger hos mig (vad skiljer en liggande från en stående boll?) så struntar jag i det. Så nu kanske man på allvar kan ta semester.

 

Fast jag är tveksam, ty under min raska promenad för att posta det brev som blev resultatet av mina arbetsinsatser ovan så gick hjärnan automatiskt in i jobbläge. Så nu vet jag redan att det är läge att expandera med ett nytt litet kontor betydligt närmare bostaden. Fast där är vi inte riktigt överens, jag och jag, men fröet har börjat gro. Men om jag känner mig själv så är det inte säkert att verkstaden drar igång bara för att tankeverksamheten gjort det...

 

I mitt nästa liv ska jag nog bli katt. Då slipper jag tänka en massa och kan istället ligga bredvid en stolpe i trädgårdslandet och göra märkliga grimaser utan att få någon bokstavsdiagnos utöver kommentaren "ja, han är kastrerad"... Men, vänta nu här!
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0