Semesterdag 21 (eller 28), den 2 augusti

Söndagen är som bekant den stora Vilodagen. Enligt uppgift är det just söndag idag och min aktivitetsnivå har därför inte varit särdeles hög.

Imorgon påbörjas den sista semesterveckan och det är då allting ska hinnas med. Denna lista är så lång att jag inte riktigt har koll på den, så det får helt enkelt bli en överraskning. Det är dock, beroende på utgången, möjligt att upplösningen av den spännande familjebataljen i backgammon kommer att presenteras. Efter att ha legat i malpåse under väldigt många år så dammades det gamla spelet av idag. Vid ställningen 2-2 avbröts det hela på grund av orsak. Mycket talar för att hur än denna tillställning slutar så kan det bli dålig stämning för en stund.

Till skillnad mot tidigare år har hängmattan i år, på grund av meteorologiska samarbetsvårigheter, fått en ordentlig semester. Vilket i sin tur betyder att jag inte fått någon hängmattesemester. Hängmattan börjar dock känna sig lite övergiven och hälsar att om ni vill honom något så nås han på följande adress: hangmattan@semesterbloggen.com

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0