Semesterdag 27 (eller 34), den 8 augusti

Som den frekventa semesterbloggsläsaren känner till så har jag denna säsong investerat i en ny hängmatta. I ett svagt ögonblick utlovade jag även en recension av nämnda ting, men då vädret denna semester inte riktigt varit hängmattekompatibelt så har det inte blivit tillfälle för ett ordentligt långtest. Men då jag är en man (nåja...) som står för vad jag säger så kommer här på semesterupploppet en liten genomgång...

Detta är den så välbekanta hängmatteplatsen...utan hängmatta. Den får inte beträdas om man är förkyld, för då kan det lilla hängmattebordet ta stryk på grund av stubbfräs.
 
 Att hängmattan sakandes på föregående bild är inget att haka upp sig på utan beror på att den nu utrustats med karbinhakar. Även en hängmattebrukare kan utvecklas!
 
 Dessa hakar skall fastsättas här...
 
 ...och här! det möjliggör nämligen att hängmattan kan tas in vid dåligt väder och därmed sparas en hel del torktid. En uppfinning som varit väldigt bra denna sommar och som medför att den torkpinne som fanns till den gamla hängmattan inte längre är nödvändig. Smart va!?
 
 Här sre ni den nya hängmattan på plats. Denna är av betydligt smalare karaktär än sin föregångare vilket medför att det krävs en hel del hängmatterutin i form av bättre balanssinne för att inte trilla av under användandet. Av denna anledning har därför hängmattan placerats på en något lägre höjd än tidigare. Ett litet minus i protokollet!
 
 Det som förlorats i komfort och säkerhet har istället lagts på fina inredningsdetaljer i form av genuina träutsmyckningar i inredningen. En inte helt lyckad kompromiss.
 

Inte hängmatterelaterat, men kvällen avslutades med ett litet intag av såväl dryck som...rökelse för att dels, lite försenat, välkomna min systerson till denna värld och dels ägna japanresenären en liten tanke. Kom inte och säg att jag inte är omtänksam!
 
 
Imorgon är det så dags för den stora ångestdagen, nämligen semesterns sista dag. Min vana trogen blir det då att göra en del av allt det som inte riktigt hunnits med tidigare och i år, vilket redan avslöjats, blir det städ och organiserande i garaget. Att jag vet detta redan nu beror på att jag startade med detta redan idag...

...och bara för att visa er en förebild så gör jag det. Här ovan alltså.
 
 Mitt i detta hittade jag bland annat en kupéfläkt och en generator till en gammal Volvo 740...
 
 ...samt ett hejdundrande hemmabiopaket. Jag förstår inte folk som menar på att jag sparar på allt och inte klarar av att slänga saker. Va faen, det är ju 4 x 50 watt och skulle spela skiten ur bilstereosäljaren i Macken!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0