Semesterdag -3 (eller 5), den 10 juli 2015

Så var den då här, den sista arbetsdagen innan den riktiga semestern. Idag har jag därför  mest ägnat mig åt att sortera allt det där som tidigare lagts på hög...och det var en del och dokumentförstöraren har gått varm. Men nu lovar jag att jag framöver alltid kommer att ta tag i sådant direkt så att ingentng blir liggande. Ett löfte jag för övrigt alltid avger denna tid på året, men till mitt försvar ska sägas att jag brukar faktiskt hålla det i åtminstone fyra veckor.


Nåväl, riktigt än startar inte den riktiga semestern, för så fungerar det inte när man tillhör nutidens hjältar (a.k.a. egenföretagare). Så därför ska morgondagen till stor del ägnas åt fakturering. Denna syssla utförs dock från kontoret i Vinslöv. Ja, jag har expanderat lite då jag kände att Staffanstorp blev för litet så numera finns även ett kontor i metropolernas metropol. Härifrån ska det även skickas en del smutsiga revisionsberättelser till vårt kära skatteverk, samt tas tag i min egen lilla bokföring...och göras löner. Men efter att allt detta är gjort tror jag det är semester. Och då kör vi!

 
Titta så fint det blev på mitt lilla rum! Före-bilden kan av etiska skäl inte publiceras.

 
Hejdå staffanstorpskontoret! Hoppas vi inte ses förrän tidigast den 10 augusti!

 
Väl hemma tog jag tag i något som legat orört sedan förra veckans lagerinventering. Ja, jag fick betala för den och jo, det ingår i mtt arbete att säkerställa att kassan fungerar som den ska. Men den var ganska snabbyggd, för det dröjde inte länge förrän någon ropade...

 
...FÄRDIG!

Fast det stämde inte, för som ni kan se sitter båda fortfarande på muggen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: kenneth wilkens

ÄNTLIGEN är den igång. Jag missade starten men har genast läst in mig och haft ett gott morgonskratt.
Ljuvligt, kep on writing. Kenneth

2015-07-11 @ 09:20:09
Postat av: kenneth wilkens

PS: Fastna nu inte själv på muggen...

2015-07-11 @ 09:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0