Semesterdag 9 (eller 16), den 21 juli

Förändringens vindar har idag blåst över mig! Inte bara att jag ägnat en del av dagen åt fysiskt arbete (mer om det en annan dag...kanske), utan jag har även gjort något åt mitt yttre. Svårt att förbättra något som redan är perfekt kan tyckas...och jag håller med. Känsliga läsare bör dock vara beredda på att det nedan förekommer en hel del egocentrisitet.

Ursprungsversionen har vi här. En frisk individ vars skägg ger honom pondus och passar fint till den medelålder personen i fråga är på väg att bege sig in i.

 
 Men är det sommar och semester så är det aldrig fel med frisyr 6. Pondusen finns ändå kvar, men i ett misslyckat försök att efterlikna idolen "Farbror Melker"...

 ...så försvann såväl pondus som den lilla värdighet som fanns kvar i det att personen närmast ser ut som Vinslövs svar på Alexander Bards och Kristian Luuks kärleksbarn...

...och då var det bara att göra slut på lidandet. Eller slut och slut, det är kanske nu det börjar? Slutresultatet blev en totalt avskalad individ utan någon pondus. Dessutom lär han vid nästa besök på Systembolaget få uppvisa legitimation som till råga på allt bedöms som falskt av personalen.

Slutligen bör det påpekas att personen på bilderna inte har någonting med texten att göra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0