Semesterdag 28, den 7 augusti 2016

Jag har en förmåga att skjuta upp saker och ting och aldrig riktigt komma till skott. Så nu när det endast återstår en vecka av semestern så sitter jag här med alldeles för mycket som jag känner att jag inte hunnit med men av erfarenhet vet jag att jag nu under den kommande veckan kommer att hinna med...åtminstone en hel del av dem. Sådan är jag, och jag har fått lära mig att en del av oss är på detta vis. Vi skjuter saker och ting framför oss men hinner i slutändan trots allt med vad vi ska...åtminstone sådant som har klara dödslinjer (eller deadlines som det heter på ickeöversatt anglosaxisvenska). Till dessa hör dock tyvärr inte alla semestergöromål, men ändå.

 

 Men en del har jag hunnit med, såsom att arkivera några årgångar av den finkultur jag insuper.

 

 Grillnig hör sommaren till, men jag tycker att köttet får en viss fisksmak när det blir för mört(!). Kan bero på att vi grillar med gas-ål.

 

 Idag har jag för övrigt haft besök av denna krabat som lyssnar (nåja...) till namnet Tjorven. Då jag ofta känner mig som farbror Melker så antar jag att även denna dagen var ett liv. Eller något ditåt.

 


Snipp, snapp, snut, så var semesterdag 28 slut. Imorgon ska vi tala om något betydligt mer semesterlikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0