Semesterbloggen 2018, den 27 juli

Semesterbloggen må gå på sparlåga i år, men en liten roadtrip måste givetvis resultera i några inlägg. Och för att inte helt förstöra den eventuella logik som finns så börjar vid med den första dagen. Nytt för i år är att resan sker med husbil, schemat och längden för hela resan är väldigt oklar och att den börjar en seneftermiddag eftersom min startsträcka som bekant är lång (även det faktum att jag ens kom iväg är ett bevis för att den kortats markant).
 
Tro nu inte att jag ger mig ut på denna resa helt oförberedd. Nejdå, likt en random mellanstadieungdom på (19)80-talet så övningscampade jag lite hemma i trädgården.
 
 
 Av ingen annan anledning än att jag aldrig varit där tidigare så hamnade jag i Lammhult. Där upptäckte jag mitt första misstag, nämligen att jag glömt köpa egen markeringsfärg varför parkeringsrutorna var alldeles för små. Jaja, man lär så länge man lever.
 
 Misstag två var att jag missat att man fortfarande kan ta bilen på tåget och därmed spara in på bränslekostnaderna ordentligt. Å andra sidan hade jag då fastnat norr om Hässleholm på grund av signalfel, solkurvor, obehöriga på spåret eller att konduktören fortfarande firar att Dan Glans blev sjua på 3000 meter hinder i OS 1976. 
 
 
 Lammhult ja... Inte helt oväntat toppar de statistiken med 1,23 A-traktorer av märket Volvo per capita (Vinslöv ligger på en hedrande femteplats med 0,97 stycken -- inte illa!).
 
 
 
Men i Lammhult händer det även en massa annat...tror jag... 2021 skulle de visst få internet.
 
 Fram tills dess så åker de in till centralorten Växjö för att "surfa på nätet" varje fredagskväll.
 
 Så jag lämnade och begav mig, kanske inte helt genomtänkt, till en rastplats för övernattning och där fick jag denna trevliga granne. En granne som nog inte fått alla sina kemiska substanser utskrivna på vårdcentralen, ty klockan 04:30 på morgonen var han inbegripen i vad som närmast kan kallas handgemäng med sig själv då han blev riktigt upprörd på sig själv för att han försökte stjäla saker från sig själv. Själv fann jag det något olustigt och lämnade platsen för nästa dags äventyr...
 
Och vilka dessa äventyr var kommer i nästa smala uppdatering.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0