Semesterdag 28, den 4 augusti 2019

Söndag är normalt sett vilodagen sägs det. Kombinerat med semester torde det innebära att det är vilodagen deluxe. Troligen var det en sådan dag idag, ty ingenting av vikt blev gjort. Eller, vikt och vikt, det beror kanske på hur man ser det. Hade dagens fixande med datasäkerhetskopiering istället varit gammal hederlig papperskopiering så hade det vägt en hel del. Men nu var det ju inte det, så frågan om hur mycket av vikt som gjorts idag om nu varit förr blir därför högst akademisk. Och eftersom det är semester så struntar vi helt sonika i den frågan.

 

  På kvällskvisten landade jag i den del av huset som vad det lider ska bli min musiklyssnarhörna. Där satte jag mig, lyssnade på musik som inte finns på de där streamingsidorna och spelade lite Nintendo Switch. För att kompensera för denna lite barnsliga syssla och visa att jag samtidigt är en gammal tråkig gubbe tog jag en kopp Kafka. Syfte: högst oklart, men det kändes som en lagom ansträngande syssla och gav er en inblick i en semestersöndag...

 


Imorgon går vi in på den sista egentliga semesterveckan och då ska jag stänga av jobbemobilen och fundera på om inte några extra dagars semester vore trevligt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0