Semesterdag 7, den 14 juli 2019

Som den lojala semesterbloggsläsaren känner till så är jag väldigt modeintresserad. Jag inte bara följer med i alla trender, utan jag skapar även en del av dem. Ibland tar det flera år innan de slår igenom, men slutligen så gör de det, och då skrockar jag lite överlägset "jaha ja, det var väl det jag sade!".

 

Semester innebär även frisyrbyte för undertecknad. För att inte skapa dålig stämning så byter jag inte med någon annan så att hen får överta min gamla frisyr, utan jag skapar en egen bara. Ja, ni fattar. Jag ska därför nu avslöja årets trend på detta område, nämligen...

 

 ...2-6:an! Skägget ska vara 2 millimeter och huvudhåret 6 millimeter! Då är man moderiktigt klippt! Rakar man sig med hyvel eller kniv kan man bli som klippt och skuren. Den gråa nyansen som ni tror er se är givetvis bara ett filter för att jag ska se mer mogen ut och utstråla en viss pondus.

 

 

 För att återkoppla till gårdagens odlingstema så jar jag idag ägnat mig åt lite gurkinventering. Cocktail-gurkor heter de visst. Och jag fattar ingenting. "Cock" betyder i sin rumsrena översättning "tupp", och "tail" betyder "svans". Vad tusan är en tuppsvans-gurka?

Och de ska bli fingerstora står det. Jag kanske har extremt smala fingrar, men...?

Och när är de egentligen färdigrostade? Så många frågor...


Nåväl, imorgon talar vi kanske om något helt annat, som en geografisk förflyttelse eller något. Vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0