Semesterdag 6, den 11 juli 2020

För att undvika förra årets debacle där semesterns första flanörrunda runt sjön inföll exakt samtidigt som semesterns sista runda och därtill först sista dagen av semestern, så tänkte jag i år vara ute i god tid. Jag lade arbetet åt sidan (jag ser ljuset!) och begav mig ut på den där traditionella rundan som många av er är välbekanta med (och till och med efterfrågar) sedan den tid jag hade en hund i det medhavda kopplet.

 

Tyvärr måste jag nog redan nu göra er nyhetstörstande individer besvikna, för nyheterna lyste med sin frånvaro, men visst är det tryggt att kunna konstatera att en del är precis som vanligt…?

 

 

 Solen visade sig, vilket vi inte varit så bortskämda med. Men den utstrålade inte så mycket värme att den kan kallas nyHET.

 

 

 Fåren är kvar…och om denna bild inte ljuger så har de många att skämmas för i den familjen.

 

 

 Inte helt oväntat kanske, ty annars hade det ju inte blivit en runda runt densamma, men den är kvar. Ni sehr schön, va?

 

 

Jag får ofta kritik för att jag går långsamt, men vad ska jag göra när det är omgångsförbud och jag hamnar bakom en sådan här…? ”Escargot!” säger ni kanske, men det kan jag inte för jag heter inte ”Escar”…

 

 

 Sjön är ett populärt tillhåll för allehanda ungdomsgäng. Ser ut som blivande kvacksalvare…

 

 

 En nyhet ändå! Runt sjön går det nu att lyssna på Spotify, efter att dess grundare sponsrat rundan… (Fattar inte varför en del tycker jag är långsökt…?)

 

 

Imorgon ska vi givetvis tala om något helt annat.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0