Taskig tajming

Idag begagnade jag mig av det kollektiva färdmedlet regionaltåg för att ta mig till Malmö och där bli lite klokare genom att gå på en kurs. Och så långt var det ingen fara, men sedan tyckte den del av mig som inte ville tillbringa natten som uteliggare i Malmö att det var lämpligt att ta mig hem också...med tåg... Tjenare. För givetvis skulle jag, som numera åker tåg i princip aldrig, välja en dag när Banverkets fina system behagade dra sig tillbaka och därmed omöjliggöra tågens framfart under flera timmar; timmar som jag i sällskap med en hel hoper övriga individer tillbringade på Malmö Central. Informationen som gavs var dock bedårande! På informationstavlorna fick man ta del av att det under den kommande helgen var inställda tåg mellan Malmö och Lund. Totalt onödig information för oss alla då men trots allt någon information. I övrigt var det på sin höjd Manuel-stuk vad gäller informationen. Ersättningsbussar tänkte någon! Lysande, det måste ju finnas! Jojo, det fanns säkert några, men ingen visste var och när. Härligt att leva i ett informationssamhälle!

Det var då jag kom på det! En sak inte många kände till -- inte ens jag själv. Men det är såhär, det måste vara så, det finns inget som tyder på att det inte skulle vara så. Inte efter dagens härliga lyckoträff. Vad då, undrar säkert den observanta läsaren som ännu inte surfat vidare eftersom den där mape kommer ju aldrig till skott? Jo, mitt efternamn är Hedlund och jag har tidigare varit i sparkbranschen.

Så, undrar säkert den enda läsare som fortfarande är kvar, vad menar han egentligen? Jo, svaret återfinns redan i rubriken, och kopplar ni inte så fråga inte, utan bara inse att ni inte känner mig. Imorgon gör jag för övrigt som jag gör 99% av alla andra dagar -- tar bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0