Semesterdag 16, den 27 juli

Jag börjar tro att jag äntligen är på väg att knäcka en tio år gammal nöt. Jag blir faktiskt allt mer övertygad om att det är så och det gläder mig. Det blir så mycket enklare att fixa saker när man känner till felen. Förhoppningsvis finns det tid kvar.

Jag skrev för lite drygt ett halvår sedan att en del händelser pekade på att 2010 kunde bli ett bra år. Det har efter det gått lite upp och ner men jag har verkligen försökt ta tillvara på de små, men ändå stora, positiva händelserna istället för de negativa. Under slutet av 2009 minns jag en händelse och inte minst från mars 2010, den 20 närmare bestämt, minns jag en. Två stycken ytterst små men ändå stora incidenter som varit mig till stor hjälp. Det kan ha berott på omgivningen vid respektive tillfälle, men det spelar ingen roll - det har hjälpt till. Så nu när jag knäckt ytterligare lite av nöten så fortsätter vi väl att köra? 

(Detta och gårdagens semesterblogginlägg får till sin karaktär ses lite som ett tråkigt mellanspel så här knappt halvvägs in i serien. :-))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0