Semesterbloggsbonus, den 24 augusti

Det hände sig en dag under sensommaren 2012, jag vill minnas att det var den 24 augusti, att jag gick in i en affär vars affärsidé var att sälja leksaker av olika slag till fysiska personer. Affären var således av det ålderdomliga slaget såtillvida att möten skedde fysiskt och direkta samtal kunde föras med föreståndarna i butiken -- ja, man kunde till och med röra vid dem fysiskt om man så ville.
 
Nåväl, jag hade ingen tanke på att införskaffa något till mig inne i denna affär utan det var mest för att det är ganska skoj att se sig runt ibland, ja att se världen om ni så vill. Men just som jag ägnade mig åt detta så slog det mig -- spontaninköpssuget. PANG sade det så kände jag ett oerhört behov av att köpa den där Lego-brandstationen som de för närvarande sålde till ett lite lägre pris än normalt.
 
Och det var med detta paket i min hand jag gick på näst mina. Marknadsföringens formulär 1A, produktplaceringen, gjorde ett enkelt mål på mig ty vid kassan såldes DVD:er med allas vår professor Balthazar. Ja, den Balthazar. Snubben med en konstig maskin och ett paraply. Klart att han skulle få följa med mig hem.
 
Så fick det bli.
 
Dagens inköp. Inom en snar framtid kommer jag troligen att ta fram min kvinnliga sida och göra två saker samtidigt, nämligen bygga Lego och titta på den kära professorn.Hmm, man kanske skulle ta lite semester...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0