Semesterdag 18, den 25 juli 2013

Ibland kvittar det hur mycket och väl du än planerar, för dagen behöver inte alls bli på det viset. Det finns något som kallas "yttre omständigheter" som kan ställa till det en aning. Idag var en sådan dag och den yttre omständigheten går under namnet "Vädret".

 

Idag skulle det spelas mini...äähh...jag menar bangolf här. Det var planerat sedan ett tag tillbaka. Vädret skulle inte vara någonting att oroa sig för, ty det har ju inte regnat en enda droppe de senaste tre veckorna. Men idag behagade det visst falla lite regn. Inte så mycket, 1,5 mm enligt min mätare, men tillräckligt för att det klena mini...ööhh...bangolfssläktet skulle behaga hålla banorna stängda. Mesar.

 

Givetvis en miss i protokollet, men inget att göra åt. Det var bara att ha trevligt ändå, vilket inte var några större svårigheter. Och när jag nu tittar tillbaka på dagens bilder så synes det vara en hawaiiskjorta som hela tiden stod i centrum...

 

 Vi gick alltså på pumpen vad gäller mini...äähh..bangolfandet...
 
 
 ...men någon idrottsaktivitet måste man ju ha för välbefinnandet, så det fick bli mini-curling istället.
 
 

Som alla ved så tar idrottsaktiviteter på krafterna, och då måste man ha mat. Som de vildmarksmänniskor vi är så tillagas denna på gammalt hederligt vis med egenhändigt kluven...

 
 
 ...ved. Oj, glömde visst hälsa: Go'dag Yxskaft!

 

 Sådär, veden uppstaplad...
 
 
 ...och när den stora stygga hawaiiskjortan blåst och blåst och blåst...
 
 ...så blev det slutligen en härlig värme. Vad vi skulle med värmen till? 

 

 Jo, tillaga trevliga Heavy Metal-bomber, så klart.

 

 Designen på dessa varierade från fint restaurangfjolliga...

 

 ...till mer fallosliknande skapelser. 
 
 
 Med en mättnadskänsla stående oss upp till öronen var det så slutligen dags att avrunda dagen. Missnöjet över detta var hos somliga svår att dölja, men jag hoppas på en snar repris.
 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0