Semesterdag 3, den 10 juli 2013

Jag vet inte vad som hänt med mig (jag måste sluta med att börja varje blogginlägg på detta vis, okej?), men för tredje året i rad var det nu dags för mig att gå på marknad. Och samma marknad dessutom – Hästveda Marknad. Vad som hänt där sedan förra året? Absolut ingenting.

 

Det var samma försäljare med samma produkter på samma platser. Langos är fortfarande matmässigt som 25 % av en pizza till 100 % av priset. Av alla otroliga uppfinningar som saluförs av ivriga demonstratörer är det märkligt om inte nobelpriset går till någon av dem inom det snaraste. Måhända att det i år fanns något fler Kalle Moraeus-kopior, men det statistiska underlaget är något osäkert så jag låter det vara osagt.

 

Efter fjolårets succé iklädde jag mig även i år den rosa kepsen. Det är ett ypperligt plagg för längre män på väg mot medelåldern som annars riskerar att tappas bort i folkmyllret. Att man sedan ser borttappad ut är en annan femma. Man ska dock inte felaktigt få den uppfattningen att män i rosa keps skulle ligga i topp på listan över märkliga marknadsbesökare – denna utstyrsel tar en enbart upp till knapp medianplats på nämnda lista.  

 

Visst har det varit tyst om TV-Shop på sistone, men att det gått så dåligt för dem att man kan få hela verksamheten för 90 kronor bara man köper en BH också trodde jag aldrig.  

 

Med denna bild på en samling mobilskal hade jag kunnat dra något slitet skämt om skalbolag, men nej, det vore alldeles för enkelt. Istället vill jag bara nämna att jag tycker hela hysterin kring dem är skal.

 

För den som så önskar så finns det fortfarande enstaka exemplar kvar av kepsmodell rosa. En sådan är som sagt ett mösste!

 

 Ett misslyckat försök att ta en så kallad Instagram-bild; jag äter för snabbt.
 
 
 Vet inte varför denna bild kom med – jag tror bara att jag slant.

 

 

Trevlig dryck, men berätta istället vad som hände med de sex andra dvärgarna!

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0