Semesterdag 33, den 11 augusti 2017

Gårdagens påbörjade semestersyssla fortsatte idag i högt tempo, och det är väl bara att erkänna -- jag är en mästare på att inte slänga saker. Det visade sig nämligen att jag hade en massa grejer, prylar, saker, tingestar, attiraljer och onödiga pinaler som, om jag ens någon gång kunnat ha nytta av dem, sedan länge spelat ut sin roll.
 
Som exempel kan nämnas drygt 30 liter glykol (för att jag en gång hade en bil med läckande kylsystem), flera liter bakaxelolja (för att jag en gång hade en bil som läckte bakaxelolja), mer eller mindre trasiga cykelreservdelar (man vet ju aldrig om de kan komma till nytta), en skrivbordslåda med diverse IKEA-delar till möbler som inte längre är med oss (man vet ju aldrig om de kan användas till annat), kilogramvis av osorterade skruvar (man vet ju aldrig när man behöver en rostig skruv eller just de där fyra skruvarna som skickades med till något man köpt 2007), verktygsdelar till verktyg som gett upp strax före OS i Peking 2008 (man vet ju aldrig...ja ni fattar) med mera, med mera. Men från och med nu blir det ändring på detta, ty jag kan slänga, jag är inte rädd...jag kan slänga, jag är inte rädd...
 
En del av fiskeutrustningen fick komma ut och luftas innan den sorterades in igen. Från och med nu kanske jag ska försöka få fisk och inte bara skaffa prylar som man tydligen skall använda för att fånga fisk med.
 
 Framöver lär det bli en hel del V75-vinster eftersom jag nu hittat spikarna.
 
 
Resultatet efter dagens övningar. Man ser nu såväl golv som min gamla studenskylt. Inte illa.
 
 
Imorgon ska vi tala om början till slutet.  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0