Semesterdag 19, den 28 juli 2017

Semester innebär en hel del olika åtaganden. Bland annat ska man besöka IKEA. Och dessutom ska man besöka ett museum för att få sin kulturella sida stimulerad. I år kom det dock till min vetskap att IKEA har ett museum, och...ja...två flugor men bara en smäll... Ja ni fattar. Mot Älmhult!
 
 
På IKEA finns nu även en optiker för att man ska kunna se bra...
 
"Och när den lilla visaren pekar snett neråt vänstär är klockan potta..."  (Påpekanden om att moon o'clock hamnat fel undanbedes...)
 
 
Åh vad jag skulle vilja vara med hemma hos familjen Johansson när herr Johansson skulle montera sin nya pipa och munstycket saknades...
 
Hmm, besviken över att Überweiss saknas i sortimentet...
 
 
Ni känner kanske till det där fenomenet med ständigt glada och positiva individer som egentligen har trasiga inren och skulder upp över öronen men ändå envisas med att visa upp den perfekta fasaden mot omgivningen och på sociala medier? Jag jobbar inte så.
 
 Viss skepsis infinner sig -- drar den sig 15 minuter i timmen, eller varför är det andrasortering? Och var, exakt var, går gränsen mellan andra- och tredjesortering? Och när Fröken Ur sover -- byter hon namn till Fröken Lur då?
 
 Jag trodde jag hade beslutsångest, men är det häst eller ko i släpet?
 
Så var denna semesterdag slut. Imorgon, eller om det blir i övermorgon eller på måndag, ska vi troligen tala om något genuint semesteraktigt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0